HOTMAIL ESTARÀ EN CATALÀ

Gràcies a la campanya iniciada per la Plataforma per la Llengua, en la que adquiriren el domini hotmail.cat i l'oferiren gratuïtament a Microsoft, pareix ser que la multinacional de Bill Gates ha anunciat que tindrem hotmail en català.

Almenys així es desprén de la noticia…

[@more@]

publicada per la Plataforma en la web de la campanya, i que reprodueixc a continuació:

<< Avís:
Immediatament després d’activar aquest web, Microsoft ha comunicat a la Plataforma per la Llengua que ja tenia previst d’introduir el català en el Hotmail i que ja està treballant en la versió catalana del portal Hotmail i el Messenger.
És per això que la Plataforma per la Llengua felicita a Microsoft pel treball realitzat i posa a disposició de l’empresa el domini hotmail.cat>>

Seguirem atents a la noticia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.